Voor advocatuur

Voor u als advocaat kent de Nederlandse wet- en regelgeving geen geheimen. U kent niet alleen de wet, maar ook de gebruiken en gewoontes van uw vakgebied als uw broekzak. Op dat vlak ondersteunt u uw cliënten met raad en daad, zoals van u verwacht mag worden. Uw cliënten steunen en vertrouwen op uw kennis en kunde. Maar wat als een cliënt u verzoekt om hem of haar te helpen bij het afhandelen van een verzekeringsclaim? Ongetwijfeld vindt u ook in die wereld de weg, maar kent u ook de valkuilen? En hoe goed spreekt u de taal van de verzekeraar?
VERTROUWEN OP DESKUNDIGHEID
Soms is de advocaat nog niet de juiste weg. En kan er bijvoorbeeld nog een contra expertise de oplossing brengen. Met een oplossing in de minnelijke sfeer kan immers veel meer en sneller resultaat worden geboekt. En dat is onze expertise. Dan kunt u ons voor dit traject inschakelen.
Schakel Claimshulp.nl in voor een competente, snelle afhandeling van uw cliënt’s zaak en weet dat hij of zij bij ons in goede handen is. Lukt dat uiteindelijk toch niet en een rechter is nodig, dan neemt u de kwestie gewoon terug. U heeft dan een juridisch sluitend dossier als basis.
KOSTELOOS
De ondersteuning van Claimshulp.nl is voor u kosteloos. Weliswaar vragen wij soms een voorschot aan de relatie als we de kwestie oppakken, maar verhalen onze (en uw) kosten waar mogelijk op de tegenpartij. Lukt dat om welke reden dan ook niet, dan zorgen we in elk geval dat de uiteindelijke kosten zo laag mogelijk zijn. Zonder valkuilen of verborgen kosten. Claimshulp.nl werkt open en transparant.
Klik hier voor meer informatie
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD
Wilt u meer weten over claimshulp.nl? Stel uw vragen in het antwoordformulier of maak een afspraak. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever telefonisch? Dat kan ook. Bel dan met 0031 (0)614182023. Wij staan u graag te woord.

Uw gegevens

 

Controle