Voor tussenpersonen

Als assurantietussenpersoon bent u goed in verzekeren en hypotheken. Dat is uw vak. Daar maken ze u niets wijs over. Maar wat als een van uw klanten een (aanzienlijke) schadevergoeding wil verhalen bij een verzekeraar? Of een van uw klanten loopt met zijn of haar claim bij de verzekeraar tegen gesloten deuren? En u wilt voor uw andere klanten wel gewoon in goed overleg blijven met diezelfde verzekeraar.
Net als verzekeren is ook het claimen van een vergoeding een vak apart. Het heeft eigen regels en voorwaarden. En een eigen wijze van afhandelen. Claimshulp.nl weet er alles van.
HULP BIJ CLAIMEN; EEN ZORG MINDER
Wij geloven in de meerwaarde van focus. Doen waar u het beste in bent. In uw geval is dat uw klanten helpen met verzekeren. In ons geval is dat het afhandelen van claims. Claimshulp.nl helpt uw klant verder met zijn of haar claimprobleem. Voor u is dat een zorg minder en u heeft bovendien de garantie dat uw klant bij ons in goede handen is.
KOSTEN
Het is afhankelijk van het soort procedure of er kosten verbonden zijn aan het inschakelen van Claimshulp voor uw klant. Meer informatie kunt u vinden op de pagina “kosten”.
Voorafgaand aan het starten van de hulp zullen wij de eventuele kosten en de verhaalbaarheid doorspreken met uw klant.
Lukt het verhalen van de kosten om welke reden dan ook niet, dan zorgen we in elk geval dat de uiteindelijke kosten zo laag mogelijk zijn. Zonder valkuilen of verborgen kosten. Claimshulp.nl werkt open en transparant.
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD
Wilt u meer weten over claimshulp.nl? Stel uw vragen in het antwoordformulier of bel 088-2524674. Wij staan u graag te woord.

Uw gegevens

 

Controle