Voor tussenpersonen

Als assurantietussenpersoon bent u goed in verzekeren en hypotheken. Dat is uw vak. Daar maken ze u niets wijs over. Maar wat als een van uw klanten een (aanzienlijke) schadevergoeding wil verhalen bij een verzekeraar? Of een van uw klanten loopt met zijn of haar claim bij de verzekeraar tegen gesloten deuren? En u wilt voor uw andere klanten wel gewoon in goed overleg blijven met diezelfde verzekeraar.
Net als verzekeren is ook het claimen van een vergoeding een vak apart. Het heeft eigen regels en voorwaarden. En een eigen wijze van handelen en afhandelen. Claimshulp.nl weet er alles van.
HULP BIJ CLAIMEN; EEN ZORG MINDER
Wij geloven in de meerwaarde van focus. Doen waar u het beste in bent. In uw geval is dat uw klanten helpen met verzekeren. In ons geval is dat het afhandelen van claims. Claimshulp.nl helpt uw klant verder met zijn of haar claimprobleem. Voor u is dat een zorg minder en u heeft bovendien de garantie dat uw klant ook bij ons in goede handen is.
KOSTELOOS
De ondersteuning van Claimshulp.nl is voor u kosteloos. Het kost u én (waarschijnlijk) uw klant niets. Weliswaar vragen wij een voorschot aan uw relatie als we de kwestie oppakken, maar verhalen onze kosten waar mogelijk op de tegenpartij.
Lukt dat om welke reden dan ook niet, dan zorgen we in elk geval dat de uiteindelijke kosten zo laag mogelijk zijn. Zonder valkuilen of verborgen kosten. Claimshulp.nl werkt open en transparant.
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD
Wilt u meer weten over claimshulp.nl? Stel uw vragen in het antwoordformulier of bel 06-14182023. Wij staan u graag te woord.

Uw gegevens

 

Controle