Beoordelingen

Op deze pagina kunt u een beoordeling/review achterlaten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

claimshulp.nl
Average rating:  
 27 reviews
 by P. Hoezen
Schade afhandeling

Vlot, vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Kortom: Precies wat je in zo'n geval nodig hebt! Veel dank aan Roelof Radstaake!

 by Truus & Lambert
Waterschade

Heer Roelof ,Dank U wel dat U voor ons bij onze verzekerings maatschappij voor ons recht heeft gestreden.
Wij zijn Dankbaar voor het Goede Resultaat.
Truus van Walstijn en Lambert van Wanrooij.
U heeft ons veel zorgen uit handen genomen.
Een fijne jaarwisseling
En een Voorspoedig 2022.

 by Leontine
Waterschade in een appartement

Bij schademelding bij verzekeraar voor mijn ouders in een appartement begon de verzekeraar lastig te doen. Claim afwenden op de VVE. Nu heb ik door studie genoeg kennis en wist dat ze het feitelijk onjuist hadden. Ze per direct een keuze gegeven: of u neemt nu de claim in behandeling of ik schakel Claimshulp in. Nog gingen ze niet over tot actie. Vervolgens Claimshulp ingeschakeld en binnen no-time was alles in kannen en kruiken geregeld. De druk van Claimshulp is schijnbaar genoeg om de verzekeraar tot actie te laten bewegen. Dus mijn advies, weigert een verzekeraar, schakel direct Claimshulp in. Zij nemen al je zorgen uit handen. Echt super tevreden over alle mensen die ons hielpen!

 by XX
Brandschade

Roelof helpt op het moment dat je zelf gewoon eigenlijk de energie niet hebt om het 'gevecht' aan te gaan met verzekeraars. Echt een cadeautje. Roelof heeft me ongelofelijk goed geholpen,

 by Henny, Frieda, Mariëlle, Marc
Hulp schade water en fouten in nieuw dak

Roelof is een man met korte lijnen en to de point, Makkelijk benaderbaar, zaken deskundig. Onderscheid in hoofdzaak en bijzaak.
Komt zijn afspraken goed na. Hij heeft ons samen met de buren begeleid in de waterschade opgelopen door vervangen van het oude dak naar het nieuwe dak. De zaak is bij Roelof in goede handen. Nu ligt het bij de jurist. En Roelof draait op de achtergrond mee. Wij bevelen u Claimshulp met Name Roelof dan ook van Harte aan. Kunnen vele nog iets van leren.

 by Tannaz
hulp bij afwikkeling schade

De verzekering van de tegenpartij zei dat ik deels aansprakelijk was en dus de helft van het schadebedrag moest betalen. Roelof van Claimshulp heeft me uitstekend bijgestaan, waardoor ik niks heb hoeven te betalen en alles vergoed kreeg. Hij reageert super snel en is deskundig en attent. Ik raad iedereen aan om hem in te schakelen.

 by A. de Vries
Advies haalbaarheid verzekeringskwestie.

Na verzoek om contra expertise over verzekeringskwestie helder en duidelijk advies ontvangen over claim en haalbaarheid door R.M Radstaake. Professioneel, duidelijkheid vooraf en transparant zowel in (inhoudelijke) argumentatie alsmede communicatie.

aanrader.

 by N el Farh
hulp bij afwikklen schade bij onwillige verzekering

ik ben jarenlang in de steek gelaten door mijn woningbouw vereniging, toen eindelijk de lekkages hersteld waren en ik het huis wilde gaan opknappen, ging de verzekering moeilijk doen omdat ik geen bonnen meer had. wilde mij maar 35% uit betalen Claimshulp heeft dit hersteld.

 by A.J. ( Ton ) Slot
Conflict met verzekeraar over oorzaak waterschade

Na wolkbreuk eind juni 2020 stond de kelder onder mijn praktijk 40 cm onder water. Verzekeraar hield vast aan oorzaak grondwater, ondanks raadpleging van diverse deskundigen, die oorzaak bij overtollig regenwater ( ruim 4 uur onafgebroken stortbuien ) legden. Na ontstane patstelling Claimshulp ingeschakeld. Roelof Radstaake heeft in zeer korte tijd een opening kunnen maken in deze patstelling, waardoor verzekeraar zijn aanvankelijke opstelling moest corrigeren
en na enkele maanden toch verzekeringsgelden heeft moeten uitkeren. Mijn complimenten voor de autonome, daadkrachtige opstelling van Roelof in deze, Chapeau !

 by Henny
Zeer snel en kundig

Wegens een conflict met de verzekering claimshulp ingeschakeld, snelle reactie op de mail aanvraag. Deskundig, goede expertise, weet snel waar het over gaat en weet waar hij over spreekt. Fijn in omgang thuis in het huisbezoek.. goed advies gegeven en zelf mee beken met een andere zaak en ons op de juiste weg en contact gebracht. I, beveel u daarom claimshulp van harte aan. Kunnen vele nog een voorbeeld aan nemen. Dankje wel Roelof.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»