Beoordelingen

Op deze pagina kunt u een beoordeling/review achterlaten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

claimshulp.nl
Average rating:  
 24 reviews
by XX on claimshulp.nl
Brandschade

Roelof helpt op het moment dat je zelf gewoon eigenlijk de energie niet hebt om het 'gevecht' aan te gaan met verzekeraars. Echt een cadeautje. Roelof heeft me ongelofelijk goed geholpen,

by Henny, Frieda, Mariëlle, Marc on claimshulp.nl
Hulp schade water en fouten in nieuw dak

Roelof is een man met korte lijnen en to de point, Makkelijk benaderbaar, zaken deskundig. Onderscheid in hoofdzaak en bijzaak.
Komt zijn afspraken goed na. Hij heeft ons samen met de buren begeleid in de waterschade opgelopen door vervangen van het oude dak naar het nieuwe dak. De zaak is bij Roelof in goede handen. Nu ligt het bij de jurist. En Roelof draait op de achtergrond mee. Wij bevelen u Claimshulp met Name Roelof dan ook van Harte aan. Kunnen vele nog iets van leren.

by Tannaz on claimshulp.nl
hulp bij afwikkeling schade

De verzekering van de tegenpartij zei dat ik deels aansprakelijk was en dus de helft van het schadebedrag moest betalen. Roelof van Claimshulp heeft me uitstekend bijgestaan, waardoor ik niks heb hoeven te betalen en alles vergoed kreeg. Hij reageert super snel en is deskundig en attent. Ik raad iedereen aan om hem in te schakelen.

by A. de Vries on claimshulp.nl
Advies haalbaarheid verzekeringskwestie.

Na verzoek om contra expertise over verzekeringskwestie helder en duidelijk advies ontvangen over claim en haalbaarheid door R.M Radstaake. Professioneel, duidelijkheid vooraf en transparant zowel in (inhoudelijke) argumentatie alsmede communicatie.

aanrader.

by N el Farh on claimshulp.nl
hulp bij afwikklen schade bij onwillige verzekering

ik ben jarenlang in de steek gelaten door mijn woningbouw vereniging, toen eindelijk de lekkages hersteld waren en ik het huis wilde gaan opknappen, ging de verzekering moeilijk doen omdat ik geen bonnen meer had. wilde mij maar 35% uit betalen Claimshulp heeft dit hersteld.

by A.J. ( Ton ) Slot on claimshulp.nl
Conflict met verzekeraar over oorzaak waterschade

Na wolkbreuk eind juni 2020 stond de kelder onder mijn praktijk 40 cm onder water. Verzekeraar hield vast aan oorzaak grondwater, ondanks raadpleging van diverse deskundigen, die oorzaak bij overtollig regenwater ( ruim 4 uur onafgebroken stortbuien ) legden. Na ontstane patstelling Claimshulp ingeschakeld. Roelof Radstaake heeft in zeer korte tijd een opening kunnen maken in deze patstelling, waardoor verzekeraar zijn aanvankelijke opstelling moest corrigeren
en na enkele maanden toch verzekeringsgelden heeft moeten uitkeren. Mijn complimenten voor de autonome, daadkrachtige opstelling van Roelof in deze, Chapeau !

by Henny on claimshulp.nl
Zeer snel en kundig

Wegens een conflict met de verzekering claimshulp ingeschakeld, snelle reactie op de mail aanvraag. Deskundig, goede expertise, weet snel waar het over gaat en weet waar hij over spreekt. Fijn in omgang thuis in het huisbezoek.. goed advies gegeven en zelf mee beken met een andere zaak en ons op de juiste weg en contact gebracht. I, beveel u daarom claimshulp van harte aan. Kunnen vele nog een voorbeeld aan nemen. Dankje wel Roelof.

by Henny on claimshulp.nl
Dik en dik te spreken

Zwat een verademing snel contact goede expertise
Roelof heeft de zaak snel, helder en zeer snel
Afgehandeld. Door zijn werk is de schade toch nog
Correct afgehandeld. Kunnen vele een
voorbeeld aan nemen
Ben zeer te spreken en beveel u daarom claimshulp
Van harte aan.

by Suman kaur on claimshulp.nl
Inbraakschade

Echt ik meen het !!! Eerste keer in onze leven hebben wij inbraakschade en reaal deed zo moeilijk en heeft zelfs een onderzoeker op ons afgestuurd. Roelof heeft ons echt supergoed geholpen met alles. En elk moment van de dag was hij bereikbaar om mijn vragen te beantwoorden. De verzekeringswereld is echt krom alleen deskundigen weten hoe ze zaken aan moeten pakken. Als er issues en problemen zijn schakel claimshulp in bij elke schade vanaf dag 1. Super werk!!! Echt een topper !!!

by Michael on claimshulp.nl

R.m goede expert. verstand van zaken

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»