waarom contra expertise

Experts, aangesteld door verzekeraars, pretenderen onafhankelijk te zijn. Als u een schade heeft en verzekeraar stuurt een expert op uw dak, dan moet u zich goed realiseren dat die expert niet de opdracht krijgt onafhankelijk en neutraal de schade vast te stellen. De expert heeft de opdracht om te proberen de schade te minimaliseren. Daarnaast hebben ze de opdracht om de zogenaamde fraude indicatoren waar te nemen. En de laatste jaren hebben aangetoond dat diverse experts (en schaderegelaars bij de verzekeraars) hier enorm in doordraven. Voor u het goed en wel beseft krijgt u veel te weinig schadevergoeding of bent u ineens fraudeur.
SCHAKEL DAN CLAIMSHULP.NL IN
Heeft u het gevoel dat uw schade slecht wordt vastgesteld of krijgt u allerlei vragen die u een huiverig gevoel geven? Wij kunnen dit proces begeleiden zodat erger voorkomen wordt.
SCHADEVERGOEDING CLAIMEN: ONZE EXPERTS Claimshulp beschikt over een uitgebreid landelijk netwerk van echt onafhankelijke expertisebureau’s. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur contact heeft met een deskundig en NIVRE geregistreerd expert die samen met u het hele proces van schadevaststelling begeleidt. Deze dienstverlening is voor u volledig kosteloos.
GEEN VALKUILEN OF VERBORGEN KOSTEN. Begeleiding is voor u kosteloos!
De ondersteuning van Claimshulp.nl en de samenwerkende experts is voor u altijd kosteloos omdat in uw polis en in het Burgerlijk Wetboek is vastgelegd dat verzekeraar deze kosten moet betalen. Claimshulp is dan uw contra expert en voor het technische deel vliegen wij een deskundige in. Claimshulp verzorgt de hele administratie er om heen en is voor u het aanspreekpunt.
Klik hier voor meer informatie over kosten van Claimshulp
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD
Wilt u meer weten over claimshulp.nl? Stuur een email naar info@claimshulp.nl of bel 088-2524674. Wij staan u graag te woord.