Voor Contra-experts

Als contra-expert heeft u uw eigen specifieke vakgebied. Toch benaderen klanten u voor contra-expertises op alle denkbare vakgebieden. Logisch. Een klant zit immers met een vervelende verzekeringssituatie in zijn of haar maag. De klant is niet blij met de uitkomst van de verzekeringsexpert en vraagt een contra-expertise aan. Ondanks dat het niet uw vakgebied is, wilt u de klant wel helpen.
SCHAKEL CLAIMSHULP.NL IN EN HELP UW KLANT
Zet de opdracht door naar Claimshulp.nl. Wij hebben experts beschikbaar op vrijwel alle vakgebieden. Claimshulp.nl helpt uw klant en informeert u tussentijds over de status.
SCHADEVERGOEDING CLAIMEN: ONZE EXPERTISE
Is er wel sprake van uw vakgebied, dan helpt u de klant natuurlijk verder. Maar wat als de verzekeraar vervolgens onduidelijkheid creëert, u tegenwerkt of de deur zelfs helemaal sluit. Is dát oplossen dan ook uw verantwoordelijkheid of schakelt u beter een externe specialist in? Uw expertise is immers schade inventariseren en beoordelen, niet het afhandelen van claims bij verzekeraars. Schadevergoeding claimen is onze expertise. Schakel voor dergelijke situaties Claimshulp.nl in en help uw klant én uzelf verder.
GEEN VALKUILEN OF VERBORGEN KOSTEN
De ondersteuning van Claimshulp.nl is voor u kosteloos. Het kost u én (waarschijnlijk) uw klant niets. Weliswaar vragen wij soms een voorschot aan de verzekerde als we de kwestie oppakken, maar verhalen onze kosten waar mogelijk op de tegenpartij. Lukt dat om welke reden dan ook niet, dan zorgen we in elk geval dat de uiteindelijke kosten zo laag mogelijk zijn. Zonder valkuilen of verborgen kosten. Claimshulp.nl werkt open en transparant.
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD
Wilt u meer weten over claimshulp.nl? Stel uw vragen in het antwoordformulier of maak een afspraak. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever telefonisch? Dat kan ook. Bel dan met 0031 (0)614182023. Wij staan u graag te woord.

Uw gegevens

 

Controle