Voor Contra-experts

Als contra-expert heeft u uw eigen specifieke vakgebied. Toch benaderen klanten u, niet alleen voor een contra expertise maar ook met andersoortige problemen rond de schadeafhandeling. Logisch. Een klant zit immers met een vervelende verzekeringssituatie in zijn of haar maag. De klant is niet blij met de uitkomst van de verzekeringsexpert of de schade is afgewezen en vraagt vervolgens bij u advies. Ondanks dat het niet uw vakgebied is, wilt u de klant wel helpen.
SCHAKEL CLAIMSHULP.NL IN EN HELP UW KLANT
Zet de opdracht dan door naar Claimshulp.nl. Wij kunnen alle denkbare problemen aan met ons team van experts, advocaten en verzekeringsspecialisten. Claimshulp.nl helpt uw klant verder en informeert u tussentijds over de status. En mocht er een expert nodig zijn, dan assumeren wij alsnog uw diensten.
SCHADEVERGOEDING CLAIMEN: ONZE EXPERTISE
Is er wel sprake van uw vakgebied, dan helpt u de klant natuurlijk verder. Maar wat als de verzekeraar vervolgens onduidelijkheid creëert, u tegenwerkt of de deur zelfs helemaal sluit. Is dát oplossen dan ook uw verantwoordelijkheid of schakelt u beter een externe specialist in? Uw expertise is immers schade inventariseren en beoordelen, niet het afhandelen van claims bij verzekeraars. Schadevergoeding claimen is onze expertise. Schakel voor dergelijke situaties Claimshulp.nl in en help uw klant én uzelf verder.
GEEN VALKUILEN OF VERBORGEN KOSTEN
De ondersteuning van Claimshulp.nl is voor u kosteloos. Ons tarief of voorschot brengen wij in rekening bij uw cliënt. Waar mogelijk verhalen wij onze en uw kosten op de tegenpartij. Lukt dat om welke reden dan ook niet, dan zorgen we in elk geval dat de uiteindelijke kosten zo laag mogelijk zijn. Zonder valkuilen of verborgen kosten. Claimshulp.nl werkt open en transparant.
Klik hier voor meer informatie
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD
Wilt u meer weten over claimshulp.nl? Stel uw vragen in het antwoordformulier of bel 06-14182023. Wij staan u graag te woord.

Uw gegevens

 

Controle