Blog
sep 02

Drie rondjes om de auto…

Claimshulp.nl schakelt eigen expert in

Claimshulp.nl ondersteunt consumenten en bedrijven die vastlopen bij hun verzekeraar. Roelof Radstaake helpt bij het verhalen van schade, schakelt eigen experts in, laat contra expertises verrichten en adviseert over juridische kwesties. Hierbij is er één aanspreekpunt en wordt gezamenlijk de aanpak bepaald. Claimshulp.nl houdt u op de hoogte en neemt eigenlijk al het werk en de bijhorende frustratie uit uw handen.

Zoals in dit waargebeurde verhaal van Hans Visser:,, Ik voelde me zó in de maling genomen en Henk, mijn garagehouder sinds jaar en dag, was het met mee eens. Ik heb de hulp van Claimshulp.nl maar ingeschakeld, want ik begreep het niet meer en kan niet tegen onrecht.’’

ACHTEROP

Hans Visser vertelt verder: ,,Er kwam een maand geleden toen ik op weg was naar mijn werk zo maar een auto achterop mijn auto gereden. Ik schrok me dood natuurlijk maar we kwamen er allebei gelukkig zonder kleerscheuren van af.  Gelijk gegevens uitgewisseld en de schade gemeld. De verzekeraar van die man die op mijn auto was geknald schakelde een expert in om het schadebedrag vast te stellen. Dus ik bracht mijn auto naar Henk van mijn garage en die expert komt kijken. Nou ja, kijken? Hij loopt welgeteld drie rondjes om mijn auto heen. Je kent dat wel, met zo’n gezicht van: ‘Je kunt mij niets wijsmaken, ik heb er alle verstand van’. Hij neemt niet eens de moeite om mijn auto op de brug te zetten! Henk had zoiets ook nog nooit meegemaakt. Komt die expert aanzetten met een schadebedrag van € 1.700,–! Belachelijk.’’

HULP

,,Dus ik schakel de hulp van Roelof Radstaake van Claimshulp.nl in. Die had me al eens eerder uit de brand geholpen. Want het lijkt vechten tegen de bierkaai en eigenlijk heb je ook geen tijd voor dat gedoe en getouwtrek. Ik ben zelfstandige en ik heb het druk genoeg met mijn eigen zaak. Dus met de expert van Claimshulp.nl gaan we nog een keer naar mijn garage en mijn auto wordt op de brug gezet.’’

SAMEN

,,Samen met Henk wordt de schade eindelijk goed in kaart gebracht en berekend. En wat we natuurlijk al dachten, ook aan de onderkant blijkt behoorlijke schade te zijn toegebracht. Claimshulp.nl berekent een totale schade van € 3.800,–. Dat scheelt wel even! Henk en ik stemmen in met deze berekening. De expert van Claimshulp.nl gaat dit alles bespreken met die expert van de tegenpartij. Deze geeft niet meteen toe natuurlijk, dat zou zijn eer te na zijn. Maar uiteindelijk kan hij niet anders dan instemmen.’’

BLIJ

,,Ik kan niet vertellen hoe blij ik ben. Het was niet alleen het schadebedrag wat me dwarszat, het was ook het nonchalance van die expert. Mijn auto is inmiddels gerepareerd en ziet er weer top uit.’’

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En dan verwacht je niet dat je onrecht wordt aangedaan. Toch gaat het vaak mis en daar sta je. Met schade en geïrriteerd en teleurgesteld door de gang van zaken. https://www.claimshulp.nl/ helpt! 

 

About The Author

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *