Welkom bij Claimshulp

JE MOET KRIJGEN WAAR JE RECHT OP HEBT. WIJ ZORGEN DAARVOOR.

Fraude

Als u of uw bedrijf door uw verzekeraar is beschuldigd van fraude is het zaak direct actie te ondernemen. De gevolgen van een fraudebeschuldiging zijn namelijk verstrekkend:

– Uw verzekeringen worden opgezegd, u bent niet meer verzekerd en het is heel moeilijk om nieuwe verzekeringen en andere financiële producten te krijgen want met een fraudeur willen verzekeraars en banken geen zaken doen.
– U krijgt uw schade niet uitgekeerd.
– U moet alle (onderzoek)kosten van de verzekeraar betalen.
– Veel hogere premie voor al uw verzekeringen, soms wel 10x meer dan u nu betaalt!
– U wordt opgenomen in het Extern Verwijzing Register (EVR) en geregistreerd bij het CIS (Centraal Informatie Systeem) en FISH (Fraude Informatie Systeem Holland). Daarin kunnen alle verzekeraars zien of u hebt gefraudeerd.

Als u kijkt naar plaatje dan valt u vast iets op. Het aantal fraude onderzoeken is enorm gestegen maar de stijging van het aantal vastgestelde fraudegevallen is veel kleiner. Dat duidt er dus
op dat Verzekeraars mensen heel vaak onterecht beschuldigen van fraude!
Het lijkt erop dat verzekeraars het fraude onderzoek inzetten om onder schades uit te komen. Want mensen schrikken zich dood wanneer ze horen dat ze van fraude beschuldigd worden. En dan is het wel zo veilig om de (terechte) verzekeringsclaim in te trekken.

Wij hebben de kennis en kunde in huis om aan de verzekeraar de juiste vragen te stellen en hun bewijs in twijfel te trekken. De bewijslast ligt namelijk bij de verzekeraar en de verzekeraar moet zeer zorgvuldig te werk gaan in het geval van een vermoeden van fraude. Ook als de straf al (enkele) jaren geleden opgelegd is kunnen wij proberen de externe verwijzingen weg te krijgen.

Wij gaan dus na of alle regels omtrent het persoonlijk onderzoek zijn nageleefd en of de opgelegde straf wel proportioneel is. Een verzekeraar werkt namelijk met een fraude matrix en wij controleren of ze dat correct hebben gedaan. Ook de specifieke omstandigheden van het geval spelen mee (persoonlijke omstandigheden als het krijgen van kinderen en/of het kopen van een huis).

Indien de verzekeraar halsstarrig blijft vasthouden aan de beschuldigingen kunnen we een particulier onderzoeker inzetten of brengen we de zaak naar de bevoegde rechter.

Als we de zaak (deels) winnen, dan kost onze hulp u helemaal niets. De verzekeraar betaalt dan onze kosten.

Hieronder enkele geanonimiseerde voorbeelden van daadwerkelijke dossiers die wij hebben behandeld:

– Een jongedame zit met haar ex-vriend in de auto, die maakt een wilde beweging en beschadigt met zijn telefoon de voorruit. Twee door de verzekeraar ingeschakelde experts zeggen dat de schade niet kan zijn ontstaan zoals de jongedame zegt en ze wordt beschuldigd van fraude. Wij halen het bewijs onderuit, de fraude beschuldigingen gaan van tafel en ze krijgt haar schade uitgekeerd.

– De motor van een meneer wordt gestolen. De verzekeraar keert niet uit want die zeggen dat hij zijn motor niet met 2 sloten op slot heeft gezet. De verzekeraar beroept zich daarbij op een rapport van een onderzoeker. Wij zetten onze eigen onderzoeker in en die haalt het rapport van de verzekeraar volledig onderuit. De motor wordt alsnog vergoed door de verzekeraar.

– Een mevrouw heeft een aanrijding. Na die aanrijding breidt ze haar dekking uit van aansprakelijkheid naar casco. De verzekeraar komt erachter, neemt aan dat ze op deze manier probeert alsnog vergoeding te krijgen en legt een zware straf op. Wij weten de verzekeraar te bewegen de straf fors te verlagen, nu ze deze opzet niet kunnen bewijzen.

– Twee broers rijden in de late uurtjes tegen elkaar aan met hun auto. De verzekeraar vermoedt een geënsceneerde aanrijding en legt 8 jaar vermelding in het extern verwijzing register (EVR) op. Dat is de zwaarste straf. Wij weten die straf terug te brengen tot 3 jaar.

Claimshulp

De voordelen van werken met Claimshulp.nl

Juridisch advies

Wonen

Voertuig

Zakelijk

Inspectie

Review

P. Hoezen

Schade Afhandeling

Vlot, vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Kortom: Precies wat je in zo'n geval nodig hebt! Veel dank aan Roelof Radstaake!

Truus & Lambert

Waterschade

Heer Roelof ,Dank U wel dat U voor ons bij onze verzekerings maatschappij voor ons recht heeft gestreden. Wij zijn Dankbaar voor het Goede Resultaat. Truus van Walstijn en Lambert van Wanrooij. U heeft ons veel zorgen uit handen genomen. Een fijne jaarwisseling En een Voorspoedig 2022.

A. De Vries

Advies Haalbaarheid

Verzekeringskwestie. Na verzoek om contra expertise over verzekeringskwestie helder en duidelijk advies ontvangen over claim en haalbaarheid door R.M Radstaake. Professioneel, duidelijkheid vooraf en transparant zowel in (inhoudelijke) argumentatie alsmede communicatie.

Henny

Wegens een conflict met de verzekering claimshulp ingeschakeld, snelle reactie op de mail aanvraag. Deskundig, goede expertise, weet snel waar het over gaat en weet waar hij over spreekt. Fijn in omgang thuis in het huisbezoek.. goed advies gegeven en zelf mee beken met een andere zaak en ons op de juiste weg en contact gebracht. I, beveel u daarom claimshulp van harte aan. Kunnen vele nog een voorbeeld aan nemen. Dankje wel Roelof.

A.J (Ton) Slot

Na wolkbreuk eind juni 2020 stond de kelder onder mijn praktijk 40 cm onder water. Verzekeraar hield vast aan oorzaak grondwater, ondanks raadpleging van diverse deskundigen, die oorzaak bij overtollig regenwater ( ruim 4 uur onafgebroken stortbuien ) legden. Na ontstane patstelling Claimshulp ingeschakeld. Roelof Radstaake heeft in zeer korte tijd een opening kunnen maken in deze patstelling, waardoor verzekeraar zijn aanvankelijke opstelling moest corrigeren en na enkele maanden toch verzekeringsgelden heeft moeten uitkeren. Mijn complimenten voor de autonome, daadkrachtige opstelling van Roelof in deze, Chapeau !

N El Farh

ik ben jarenlang in de steek gelaten door mijn woningbouw vereniging, toen eindelijk de lekkages hersteld waren en ik het huis wilde gaan opknappen, ging de verzekering moeilijk doen omdat ik geen bonnen meer had. wilde mij maar 35% uit betalen Claimshulp heeft dit hersteld.

Tannaz

Hulp Bij Afwikkeling Schade

De verzekering van de tegenpartij zei dat ik deels aansprakelijk was en dus de helft van het schadebedrag moest betalen. Roelof van Claimshulp heeft me uitstekend bijgestaan, waardoor ik niks heb hoeven te betalen en alles vergoed kreeg. Hij reageert super snel en is deskundig en attent. Ik raad iedereen aan om hem in te schakelen.

Henny, Frieda, Mariëlle, Marc

Roelof is een man met korte lijnen en to de point, Makkelijk benaderbaar, zaken deskundig. Onderscheid in hoofdzaak en bijzaak. Komt zijn afspraken goed na. Hij heeft ons samen met de buren begeleid in de waterschade opgelopen door vervangen van het oude dak naar het nieuwe dak. De zaak is bij Roelof in goede handen. Nu ligt het bij de jurist. En Roelof draait op de achtergrond mee. Wij bevelen u Claimshulp met Name Roelof dan ook van Harte aan. Kunnen vele nog iets van leren.

Leontine

Bij schademelding bij verzekeraar voor mijn ouders in een appartement begon de verzekeraar lastig te doen. Claim afwenden op de VVE. Nu heb ik door studie genoeg kennis en wist dat ze het feitelijk onjuist hadden. Ze per direct een keuze gegeven: of u neemt nu de claim in behandeling of ik schakel Claimshulp in. Nog gingen ze niet over tot actie. Vervolgens Claimshulp ingeschakeld en binnen no-time was alles in kannen en kruiken geregeld. De druk van Claimshulp is schijnbaar genoeg om de verzekeraar tot actie te laten bewegen. Dus mijn advies, weigert een verzekeraar, schakel direct Claimshulp in. Zij nemen al je zorgen uit handen. Echt super tevreden over alle mensen die ons hielpen!

Heeft u nog een vraag?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Via onderstaande contactformulier of bel 06-14182023.

error: Content is protected !!