Voor deurwaarders en incasso

Je ziet ze dagelijks op televisie. De deurwaarders die aankloppen om vorderingen betaald te krijgen. U denkt; dit overkomt mij nooit. Totdat u iets uitleent of levert en er wordt niet betaald. Een groeiend probleem in Nederland. Hoe moet je dan de incasso verzorgen? Wat gaat me dit kosten? Wat is een betrouwbaar bedrijf? Ook dan kunt u op Claimshulp vertrouwen. Door een samenwerking met betrouwbare incassobedrijven kunnen wij er voor zorgen dat u tot in de rechtszaal begeleid wordt.
VERTROUWEN OP DESKUNDIGHEID
Vorderingen moeten betaald worden. En dat proces om te komen tot betaling moet betaalbaar zijn ten opzichte van de te incasseren vordering. Met een oplossing in de gemoedelijke sfeer kan veel meer en sneller resultaat worden geboekt, maar soms is de Rechter er echt bij nodig.
Informeer bij Claimshulp.nl in voor meer informatie omtrent kosten en de daaraan gekoppelde dienstverlening. En is uiteindelijk toch de rechter nodig, zelfs dan begeleiden de incassospecialisten u. >
KOSTEN
Zoals gezegd: de ondersteuning van de incassospecialisten van Claimshulp is niet zonder kosten, maar blijft wel betaalbaar. En zo mogelijk worden ook deze kosten verhaald op de andere partij. Lukt dat om welke reden dan ook niet, dan zorgen we in elk geval dat de uiteindelijke kosten zo laag mogelijk zijn. Zonder valkuilen of verborgen kosten. Claimshulp.nl werkt open en transparant.
Klik hier voor meer informatie
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD
Wilt u meer weten over de incassohulp van claimshulp.nl? Stel uw vragen in het antwoordformulier of maak een afspraak. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever telefonisch? Dat kan ook. Bel dan met 0031 (0)614182023. Wij staan u graag te woord.

Uw gegevens

 

Controle