volstrekt onverwacht …….

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een verkeerde constructiekeuze van een aannemer, een aanrijding of een plotseling lek. U verwachtte niet dat het mis zou gaan. En toch ging het mis. Daar staat u dan. Met schade, overtuigd van uw recht en geïrriteerd door de gang van zaken.
Vervolgens doet uw verzekeraar moeilijk of de andere partij ontkent verantwoordelijkheid. U krijgt strenge brieven en verwarrende mailtjes van partijen die u alleen maar meer frustreren. U wilt dit helemaal niet. Bovendien; u heeft wel betere dingen te doen. Uiteindelijk raakt u daardoor het spoor helemaal bijster.

Roelof Radstaake, schadecoach:

“Verzekeraars hebben wel eens moeite met het geven van duidelijkheid, wijzen onterecht schadevergoeding af of snappen de technische details zelf ook niet. Is er schade door derden? Dan heeft u soms een jurist nodig, die een stuk voordeliger is als een dure advocaat. Belangrijk is dat de verwarring die door vaak slechte communicatie ontstaat wordt opgehelderd. Abracadabra creëert alleen maar meer frustratie. Dat is nergens voor nodig.”
Claimshulp.nl heeft sinds 2009 honderden mensen met claimproblemen uit de brand geholpen. Wij begrijpen uw frustratie en het gevoel van onrecht dat u heeft. U wilt gewoon waar u recht op heeft. Niets meer, niets minder. Dat willen wij ook. Daarom staat het team van meer dan 35 schade experts, advocaten en verzekeringsspecialisten u terzijde in de afhandeling van uw schade.
DUIDELIJK ZIJN
Onafhankelijke claimafhandeling heeft zijn eigen spelregels en taalgebruik. U zult maar verzekerd zijn bij een verzekeraar met strenge kleine letters of een partij die onbegrijpelijk communiceert. Vaag taalgebruik. Het kastje naar de muur gevoel. U voelt zich niet serieus genomen, terwijl u overtuigd bent van uw gelijk. Is dat het geval, schakel dan Claimshulp.nl in voor de verdere schade-technische en juridische afhandeling. Door de intensieve samenwerking met Nivre experts, juristen en advocaten is Claimshulp de plek om hulp te krijgen.
WAT ZIJN DE EVENTUELE KOSTEN VOOR ONZE HULP?
Klik hier voor meer informatie
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD
Stel uw vraag in het antwoordformulier of bel 088-2524674. Claimshulp.nl geeft u een onafhankelijk en eerlijk antwoord. Heeft u eventueel bijlagen die uw vraag ondersteunen, stuur deze dan mee. .

Uw gegevens

 

Controle