Voor particulieren

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een verkeerde constructiekeuze van een aannemer, een aanrijding of een plotseling lek. U verwachtte niet dat het mis zou gaan. En toch ging het mis. Daar staat u dan. Met schade, overtuigd van uw recht en geïrriteerd door de gang van zaken.
Vervolgens doet uw verzekeraar moeilijk of de andere partij ontkent verantwoordelijkheid. U krijgt strenge brieven en verwarrende mailtjes van partijen die u alleen maar meer frustreren. U wilt dit helemaal niet. Bovendien; u heeft wel betere dingen te doen. Uiteindelijk raakt u daardoor het spoor helemaal bijster.

Roelof Radstaake, schadecoach:

“Verzekeraars hebben wel eens moeite met het geven van duidelijkheid. Of snappen de technische details zelf ook niet. Dan ontstaat verwarring wat leidt tot irritatie en zelfs boosheid. Heldere communicatie voorkomt dat, abracadabra creëert alleen maar meer frustratie. Dat is nergens voor nodig.”
Claimshulp.nl heeft gedurende de jaren veel mensen met claimproblemen uit de brand geholpen. Wij begrijpen uw frustratie en het gevoel van onrecht dat u heeft. U wilt gewoon waar u recht op heeft. Niets meer, niets minder. Dat willen wij ook.
DUIDELIJK ZIJN
Onafhankelijke claimafhandeling heeft zijn eigen spelregels en taalgebruik. U zult maar verzekerd zijn bij een verzekeraar met strenge kleine letters of een partij die onbegrijpelijk communiceert. Vaag taalgebruik. Het kastje naar de muur gevoel. U voelt zich niet serieus genomen, terwijl u overtuigd bent van uw gelijk. Is dat het geval, schakel dan Claimshulp.nl in voor de verdere schade-technische en juridische afhandeling.
KOSTEN VERHALEN
Onze service is niet gratis, ook wij maken kosten. Om dit van tevoren in te kunnen schatten screenen wij de kwestie altijd zodat we weten of de zaak haalbaar is. Als de zaak haalbaar wordt geacht, spreken wij een voorschot met u af. Is de claim succesvol dan verhalen we de kosten die we maken op de tegenpartij. U wordt dan achteraf gecompenseerd voor deze kosten.
WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD
Stel uw vraag in het antwoordformulier. Wat is uw probleem? Waar loopt u vast? Claimshulp.nl geeft u een onafhankelijk en eerlijk antwoord. Heeft u eventueel bijlagen die uw vraag ondersteunen, stuur deze dan mee. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Liever telefonisch? Dat kan ook. Bel dan met 0031 (0)614182023. Wij staan u graag te woord.

Uw gegevens

 

Controle